Behandeling

Oxy Geneo

OxyGeneo is een 3-in-één gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit.

1. De Capsugen capsule exfolieert de bovenste huidlaag terwijl deze wordt beschermd met een hydraterende anti-aging gel. Verwijdert overtollige dode huidcellen en geeft een gladde, zachte en nieuwe huid.

2. CO2 belletjes spatten zacht uiteen tegen het huidoppervlak waardoor van binnenuit zuurstof met voedingstoffen naar het behandelgebied wordt gevoerd. Het verhoogt daarmee de huidstofwisseling en cel vernieuwing.

3. De Capsugen bereidt de huid voor op de opname van actieve ingrediënten. Zowel de ingrediënten uit de speciale gel die tijdens de behandeling wordt toegepast als op de verzorging die daarna wordt aangebracht.

De voordelen:
– Natuurlijk zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit
– Optimale exfoliatie (peeling) en verbeterde cel vernieuwing
– Verhoogt de werking van andere anti-aging producten
– Gemakkelijke ‘walk in – walk out’ behandeling
– Geschikt voor elke huidtype en alle gelaatsgebieden
– Kan het gehele jaar door worden ondergaan

Oxy Geneo afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten na een behandeling?
Na een Geneo+ behandeling voelt de huid fris, glad en verjeugdigd aan. Er is geen hersteltijd waardoor de dagelijkse routine direct opgepakt kan worden.
Hoeveel behandelingen heb ik nodig om resultaat te zien?
Direct na de eerste behandeling is een natuurlijk resultaat zichtbaar. Om het optimale resultaat te verkrijgen adviseren wij een kuur bestaande uit meerdere behandelingen. Dit zal het resultaat duurzaam maken en verdiepen.
Hoe lang duurt een Geneo behandeling?
Afhankelijk van de toegepast technologieën duurt een behandeling ongeveer 30-75 minuten inclusiefreiniging en nabehandeling.
Hoe snel na een behandeling kan ik mijn dagelijkse activiteiten hervatten?
Geneo behandelingen vereisen geen hersteltijd. Direct na de behandeling kunnen de dagelijkse activiteiten worden hervat. Wij adviseren wel om tenminste 48 uur na de behandeling een hypoallergene (minerale) zonbescherming te gebruiken, geen andere behandelingen te ondergaan en het thuisverzorgingsadvies van de specialist te volgen.
Wat zijn de mogelijke bijwerkingen?
Alhoewel bijwerkingen zelden optreden en vaak tijdelijk van aard zijn dient in het geval onderstaande condities optreden en langer dan 24 uur aanhouden dit direct, in overleg met de specialist, aan een arts gemeld te worden.

– Extreme roodheid en/of zwellingen
– Jeuk, geïrriteerde huid
– Schrammen, zichtbare bloedvaten
– Gevoelig bij aanraking
– Verandering van pigment

Overige behandelingen

Oxy Geneo afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag