Behandeling

Gentle Pro Max

Bij Beauty Center Sidal werken we met de Gentle Pro Max. De Gentle Pro-U is nu nog krachtiger, nog sneller, heeft een variabele pulsduur én is makkelijk in gebruik. Een perfecte Alexandriet ontharingslaser waarmee u zeer dunne, medium en dikke haren efficiënt kunt behandelen. Niet alleen is de Gentle Lase Pro-U geschikt voor ontharen, maar ook voor het behandelen van o.a. pigment.

Adviezen voorafgaand aan de behandeling:
Als u besluit om u definitief te laten ontharen, is het belangrijk dat u zelf niet meer epileert of harst. Wanneer u de hele haar verwijdert, kan er namelijk geen vernietiging van het haarzakje plaats vinden. U mag de haren wel knippen of scheren en ook mag u ontharingscrème gebruiken.

Aan de hand van de haarkleur en dikte, wordt de instelling van de laser bepaald. Daarom is het noodzakelijk dat de haren vooraf aan de eerste behandeling zichtbaar zijn voor de huidtherapeut.

Daarnaast mag het te behandelen gebied minstens 6 weken van tevoren niet worden blootgesteld aan overmatig zonlicht. Een gebruinde huid verminderd de effectiviteit van de behandeling en kan ervoor zorgen dat de huid oppervlakkig verhit wordt. Gebruik steeds een goede zonnebrandcrème met een hoge factor.

Adviezen achteraf:
Na de behandeling ziet u huid er roder en gezwollen uit, wat bij de behandeling hoort. In de praktijk koelen wij uw behandelde huid met koude kompress en een verkoelende crème. Thuis mag u de huid ook nakoelen met een koud washandje en/of aloë vera gel. Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid niet bloot te stellen aan zonlicht en/of zonnebank. Gebruik daarom een zonnecrème met een factor van 30 of hoger op het behandelde gebied. Na twee à drie weken vallen de haartjes geleidelijk uit. Indien gewenst mogen opkomende haartjes geknipt of geschoren worden, maar belangrijk is dat u de haren niet epileerd.

Gentle Pro Laser afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag

Overige behandelingen

Gentle Pro Laser afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag