Behandeling

acne therapie Mesopeel

Acne is een veelvoorkomende huidaandoening. Het is een combinatie van overmatige talgproductie, met een ophoping van dode huidcellen, roodheid in combinatie met ontstekingen. Acne kan voorkomen op het gezicht, de hals, borst en rug. Het ontstaan van acne kan verschillende oorzaken hebben, hierbij spelen een bepaalde aspecten een grote rol zoals wisselende hormoonhuishouding, voeding of stress. Acne kan voorkomen bij zowel jongeren als ouderen.

Behandelmogelijkheden:
– Fractional laser
– Oppervlakkige peeling
– Medische peeling
– Bio peeling
– Ado peeling
– Mesopeel
– Dermapen
– Toskani Peel
– Jeugd acne behandeling

De behandeling:
Onze therapeut begint met reinigen van uw gezicht, eventuele onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens beginnen we met de behandeling, dit kan zijn een peeling of een andere behandeling. Tijdens het aanbrengen van een peeling kan dit prikkelend aanvoelen, dot gevoel verdwijnt wanneer de peeling van de huid wordt afgehaald. Tot slot wordt er een zonbescherming aangebracht zodat de huid bescherm is tegen de zon. De behandeling duurt gemiddeld 50 tot 60 minuten.

Na de behandeling
Na het behandelen van de huid is de huid rood en kan een lichte zwelling optreden. Bij een peeling kan er 1 tot 3 dagen na de behandeling afschilfering en droogheid ontstaan. Dit kan gedurende 5 tot 10 dagen aanhouden. Het afschilferen van de huid is een normale reactie van de huid, omdat de oude huidcellen loslaten. Het is van belang dat er niet wordt getrokken aan de velletjes, in verband met kans op littekens.

Aantal behandelingen
Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling in een kuurverband aangeraden, het is gebruikelijk dat er tussen de 3-6 behandelingen worden ingepland met tussenpozen van 2 tot 4 weken.

Thuisproducten
Om het gewenste resultaat sneller te bereiken en deze vervolgens te onderhouden is het van belang om uw huid ook thuis goed te verzorgen. Binnen onze salon wordt er gebruik gemaakt van Mesoestetic, Toskani en Neoderma. De producten worden zowel in de behandelkamer gebruikt als voor thuisgebruik geadviseerd.

Acne Therapie Mesopeel afspraak maken? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag

Overige behandelingen

Last van acne? Neem gerust telefonisch contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag